Wanden

Wanden

Meer personeel op dezelfde kantooroppervlakte hoeft geen probleem te zijn met een paar goed geplaatste tussenwanden.
B. Hoogsteden Montage heeft veel ervaring opgedaan in het plaatsen van alle soorten tussenwanden, met name in kantoren en bedrijfsgebouwen. Wij werken na een gedegen voorbereiding met een reële planning en zorgen in het hele traject voor een vakkundige uitvoering van het project. Klantgericht werken betekent een minimale belasting met een maximaal resultaat.

Systeemwanden

B. Hoogsteden Montage is leverancier van diverse typen een merken systeemwanden en systeemplafonds waarmee u het interieur van uw kantoor strak, sfeervol en helemaal up-to-date maakt met een eigentijdse, dynamische uitstraling. Om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken, plaatsen wij in veel gevallen kant-en-klare Askon Systeemwanden, de verplaatsbare scheidingswanden van Wipro. Met name volglaswanden zijn een uitkomst als er behoefte aan rust en privacy is in een ruimte. Volglaswanden bestaan uit glaspanelen van gehard of gelaagd glas met folie in diverse kleuren of gezandstraald, eventueel met ingebouwde lamellen of jaloezieën.

Tussenwanden

Voor veel van onze particuliere klanten hebben wij naar volle tevredenheid tussenwanden geplaatst, bv. voor het aftimmeren van een zolderkamer met een dakkapel. Op deze manier is een groot woonhuis gemakkelijk geschikt te maken voor kamerverhuur. In dergelijke situaties is gipskartonplaat op een houten raamwerk prima geschikt om wanden en plafonds met een goede geluidsisolatie te maken. Bovendien kan het gipskarton op diverse manieren worden afgewerkt voor een persoonlijke touch. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het bijkomende stucwerk en schilderwerk verzorgen, dan heeft u ook daar geen omkijken naar.

Systeemplafonds

Voor het aanbrengen van een plafondbetimmering passen wij o.a. de Florence-plafondsystemen van Heering toe. Deze veelzijdige systemen kunnen zowel binnenshuis als buiten worden gebruikt.