Montagewerkzaamheden

Montagewerkzaamheden

B. Hoogsteden Montage is begonnen als montagebedrijf en verricht alle soorten montagewerk voor bedrijven en particulieren. Het aanbrengen van een complete tussenvloer met balustrade in uw bedrijfshal, het plaatsen van een rookhok of fietsenstalling op het terrein, wij voeren het allemaal perfect voor u uit. Heeft u plannen voor het aanbrengen van een nieuwe luifel boven uw entree? Vraag B. Hoogsteden Montage een vrijblijvende offerte op maat.

Montage van gevelelementen

B. Hoogsteden Montage beschikt over de nodige ervaring in het veilig monteren van reclameborden, naamborden en andere gevelelementen. Ook inpandig montagewerk voeren wij snel, efficiënt en veilig uit. Voor veel van onze klanten hebben wij de montage verzorgd van systeemwanden en -plafonds, brandwerende deuren, transportgeleidingen, trappen, bordessen enz. Als gecertificeerd bedrijf mogen wij montagewerk verrichten op plaatsen met verhoogd veiligheidsrisico, bijvoorbeeld langs het spoor.

Montage van constructiewerk

Bent u als constructiebedrijf op zoek naar een betrouwbare partner ter assistentie bij de montage van uw constructies, of wilt u de montage van een project geheel uitbesteden? Ook dan kan B. Hoogsteden Montage u uitstekend van dienst zijn.

Keukenmontage

Wilt u de gebruikswaarde van uw woning verhogen met een nieuwe keuken of badkamer, dan kunt B. Hoogsteden Montage inschakelen voor de montage. Neem contact met ons op via e-mail of bel voor het maken van een afspraak!

B. Hoogsteden Montage verricht alle mogelijke montagewerkzaamheden binnen en buiten uw woning. Wij leveren en monteren alle typen garagedeuren, zoals kantel- of sectionaaldeuren en zijwaarts of openslaande deuren. Indien nodig verrichten wij ook de bouwkundige aanpassingen aan uw garage.
Moet het hekwerk om uw balkon nodig vervangen worden om het weer veilig te kunnen gebruiken? B. Hoogsteden Montage voert het herstel vlug en veilig voor u uit.

Natuurlijk kunnen wij ook een complete overkapping, carport, terrasscherm of veranda monteren en tevens het bijkomende metsel- en timmerwerk voor u verzorgen. Wij beschikken over de ervaring en het vertrouwde vakmanschap om elk project tot uw volle tevredenheid uit te voeren.