Calamiteitenservice

Calamiteitenservice

U wordt opgeschrikt door een plotselinge, onverwachte gebeurtenis die dreigt uw hele bedrijf in chaos te storten. Als u niet snel handelt, kijkt u in korte tijd tegen aanzienlijke materiële schade aan.
Wat een incident leek, krijgt het karakter van een ramp met de dreigende uitval van uw productiefaciliteiten, opslag en transport. Of het nu gaat om wateroverlast, brand- of stormschade, inbraak of explosie, een calamiteit kan een ware tragedie worden.

Eerste hulp

B. Hoogsteden Montage staat voor u klaar om u de eerste technische hulp te verlenen om het gevaar van instorting en verdere schade te voorkomen. Wij zorgen er voor, dat u zo weinig mogelijk productieverlies heeft tijdens het opruimen en herstellen van de ontstane schade aan uw pand en uw machines. We treffen voorzieningen voor de eerste nood, zodat u weer snel gaan het werk kunt gaan en de continuïteit van het bedrijf niet in gevaar komt. Op B. Hoogsteden Montage calamiteitenservice kunt u rekenen in elke acute noodsituatie.

Bel ons op 31 (0) 6 11 43 5581 of

Mail ons op info@bhmmontage.nl

Herstel

Na het treffen van de eerste provisorische maatregelen om de schade te beperken, kunt u ons inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden, zoals sloopwerk, reiniging en bouwkundig herstel. B. Hoogsteden Montage heeft als betrouwbare partner van vele vastgoedeigenaars de nodige ervaring met het oplossen van calamiteiten en pakt de werkzaamheden voortvarend en doeltreffend aan.