Vastgoedonderhoud en beheer

Vastgoedonderhoud en beheer

Diverse klanten van B. Hoogsteden Montage zijn actief in de verhuur van onroerend goed en laten met een gerust gevoel het onderhoud en het beheer van hun bezit aan ons over. Voor huurders en eigenaars is het prettig te weten dat B. Hoogsteden Montage 24/7 voor hen klaar staat om een ongestoord gebruik van woning, kantoor of bedrijfsruimte te garanderen. Wij leveren een totaalconcept van vastgoedonderhoud en -beheer en verrichten alle daarbij behorende werkzaamheden.

Totaalconcept

Flexibiliteit, snelheid en efficiency zijn onze kernwaarden en deze komen bij uitstek tot uiting in het vastgoedbeheer voor onze klanten. Wat er ook moet gebeuren, B. Hoogsteden Montage pakt alles aan en levert altijd degelijk werk. Met het totaalconcept van B. Hoogsteden Montage bespaart u geld en tijd. Wilt u weten welke zorg wij van u kunnen overnemen, bel ons voor een informatief gesprek.

Korte doorlooptijden

Uitgangspunt bij het beheer is uw eigen onderhoudsplanning. B. Hoogsteden Montage zorgt voor een vlotte uitvoering van het onderhoud door een zorgvuldige planning, heldere communicatie en een voorbeeldige werkwijze. Dat de doorlooptijden kort zijn, zal u dan ook niet verbazen en u de waardering opleveren van huurders of andere gebruikers.

Snel geregeld

Degelijke technische oplossingen, kundige begeleiding en het gebruik van duurzame producten verbeteren de functionaliteit en de energieprestaties en daarmee de toekomstige waarde van uw onroerend goed. Maar B. Hoogsteden Montage heeft ook oog voor de juiste balans tussen uw wensen, de mogelijkheden en de kosten van het beheer en het onderhoud van uw onroerend goed. Bel ons om uw gebouwbeheer snel en goed te regelen.


Bel ons op 31 (0) 6 11 43 5581 of

Mail ons op info@bhmmontage.nl