Vloeren

Vloeren

Het leggen van parket en laminaat is vakwerk dat wij graag, snel en goed voor u uitvoeren. B. Hoogsteden Montage levert en legt de vloer die u heeft uitgekozen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten en zijn dealer van INPA Parket voor houten vloeren

Laminaat

B. Hoogsteden Montage levert laminaat in allerlei verschillende afmetingen, soorten en kleuren. Door de enorme keuze onderscheiden de laminaatvloeren zich al snel van alternatieve vloerbedekkingen. Buiten de standaardformaten zijn ook langere planken en diverse breedtes verkrijgbaar om nog beter te kunnen combineren in uw interieur. Ook heeft u een uitgebreide keuze in reliëfs voor een maximaal effect van uw laminaatvloer.

Parket

Vele soorten houten vloeren worden met de verzamelnaam parket aangeduid. Parket bestaat uit massieve houten vloerdelen of is samengesteld uit een vormvaste onderlaag met een toplaag van hout. Parket kan gelegd worden in verschillende patronen, de meest bekende zijn massief parket, lamelparket, strokenparket, visgraatparket en panelenparket. Door keuzemogelijkheid uit vele houtsoorten, zijn de combinatiemogelijkheden bijna eindeloos.

Ondergrond

Essentieel voor de levensduur en het woongenot (denk aan geluid!) van uw harde vloerbedekking is de juiste ondergrond. Hiervoor zijn diverse materialen in de handel, zoals spaanplaat, multiplex of zachte ondervloerplaten. Daarover kunnen wij u een deskundig advies geven, passend bij vloer die u gekozen heeft.

Click-PVC

B. Hoogsteden Montage levert niet alleen laminaat-, parket- en vinylvloeren, maar ook vloeren van click-PVC. Deze vloeren zijn slijtvast, krasbestendig, snel te plaatsen en gemakkelijk in onderhoud: stofzuigen en dweilen is genoeg, dus ideaal voor thuis én voor kantoren, winkels en andere openbare gebouwen. Klick-PVC kan in alle gebruikssituaties worden toegepast, ook in badkamers en keukens en andere vochtige ruimten. PVC-vloeren kunnen ook verlijmd worden, wat een betere warmteoverdracht geeft als u vloerverwarming heeft.

INPA Parket

Als officieel dealer van INPA Parket informeren wij u over alle eigenschappen van de vloer van uw keuze en geven u een eerlijk advies over de voor- en nadelen. Wij leveren diverse soorten massief houten vloeren, zowel voor thuisgebruik als voor projectinrichting. Meerlaags parket is er met verschillende toplaagdikten, ook is een zgn. verouderd parket leverbaar, wat een authentieke, nostalgische uitstraling heeft.
INPA Parket beschikt over eigen productiebossen en heeft daarmee het FSC® keurmerk verdiend voor de hele productieketen: van aanplant tot aanbieding.