Hordeuren en raamhorren

Hordeuren en raamhorren

U ziet weer op tegen de zomerperiode door de overlast van insecten die uw woning binnendringen? Na een zachte winter is de kans op overlast nog extra groot! Daar kunt u nu iets tegenover stellen, door het laten monteren van deur- en raamhorren door B. Hoogsteden Montage. Dan kunt u zorgeloos genieten van de frisse lucht, zonder opgeschrikt te worden door het dreigende gezoem van gulzige muggen.

Advies

Belangrijk bij de aanschaf van raam- en deurhorren is de keuze van het juiste systeem in combinatie met het juiste gaas. B. Hoogsteden Montage heeft de deskundigheid en ervaring in huis om u te adviseren bij de keuze van de juiste oplossing. Wij komen bij u thuis opnemen wat uw wensen zijn en wat de beste optie is om uw woongenot te optimaliseren.

Voordelen

Horren zorgen mede voor een goede ventilatie van uw woning, wat van belang is voor het woonklimaat en daarmee voor uw gezondheid. Insecten zijn niet alleen irritant, maar kunnen ook ziekten overdragen en schimmels veroorzaken vaak allergische reacties in de luchtwegen. Met de juiste deur- en raamhorren bent u beschermd tegen allerlei ongemakken en verzekerd van een ongestoorde nachtrust en minder allergieklachten. Met horren van B. Hoogsteden Montage kunt u binnenshuis optimaal genieten van frisse lucht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of belt u naar 06-11 43 55 81 voor het maken van een afspraak.

B. Hoogsteden Montage levert diverse soorten raamhorren, voor naar buiten draaiende ramen, draai-kiepramen en dakramen. U kunt kiezen voor eenvoudige inzet- of voorzethorren, of voor comfortabele oplossingen als rolhorren of plisséhorren, deze eventueel ook te leveren als inzethor. Een inzet- of voorzethor met plisségaas is de meest ideale optie als het raam naar binnen draait of kiept. Voor dakramen kan de combinatie van gaas met een zonwerend doek een optie zijn.

Hordeuren

Klaphordeuren zijn de traditionele oplossing om insecten buiten te houden. Klaphordeuren kunnen naar binnen en naar buiten toe scharnierend geleverd worden en in enkele of dubbele uitvoering, bv. bij openslaande deuren. Voor schuifpuien en serres zijn schuifhordeuren een veel gebruikte optie. Rolhordeuren zijn het populairst, gemakkelijk in gebruik, geruisloos en effectief. Plisséhordeuren zijn hiervan een stijlvolle variant voor kleine en grote overspanningen.

Montage

Voor elk kozijntype van elk materiaal levert en monteert B. Hoogsteden Montage kwaliteitshorren op maat. U kunt tevens kiezen voor de toepassing van anti-pollengaas of gaas met zonwerende eigenschappen en zelfs om uw horren aan de buitenzijde van het gebouw te laten plaatsen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Unilux Horren

Bel 31 (0) 6 11 43 5581 of

Mail info@bhmmontage.nl