Tuininrichting

Tuininrichting

B. Hoogsteden Montage levert en monteert alle materialen voor het inrichten van uw tuin. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een passende oplossing voor. Of u zoekt naar producten van hout of composiet, met onze kennis en ervaring staan wij u altijd terzijde bij uw keuze.

Tuinmeubelen

U overweegt de aanleg van een houten terras? B. Hoogsteden Montage levert duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten van Woodvision. In het assortiment van Woodvision vindt u tuinstoelen, tuinbanken, tafels en plantenbakken in verschillende formaten. Terrassen kunnen wij leveren in hout en composiet. Vrijwel alle producten zijn milieu-gecertificeerd. Bent u niet zo’n doe-het-zelver, dan leggen wij het terras voor u. Laat u informeren en neem contact met ons op.

Schuttingen

U heeft genoeg van die scheve schutting? In het Elephant-assortiment schuttingen is er ruime keuze uit hout en composiet. Alle schuttingen zijn op maat te maken en kunnen gecombineerd worden met een stijlvolle poort voor uw oprit. Een vakkundig geplaatste erfafscheiding vermeerdert de waarde van uw pand. B. Hoogsteden Montage is de betrouwbare vakman die het plaatsen van uw schutting graag voor u uitvoert.Bel voor een offerte of stuur een e-mail.

Tuinhuisjes

En u heeft een prachtige plek voor een houten tuinhuisje? U wilt een paviljoen laten plaatsen op uw gazon? B. Hoogsteden Montage levert en monteert paviljoens, terrasoverkappingen en tuinhuisjes van elke gewenste grootte op maat. Ook het stormvast monteren van een haardhoutberging of een tuinkast doen wij met dezelfde zorg en aandacht.

Speeltoestellen

Ook de kinderen worden niet vergeten in het assortiment van B. Hoogsteden Montage. Van het merk Woodvision plaatsen wij diverse soorten duurzame en solide speeltoestellen, zoals houten schommels en speeltorens. Neem contact met ons op voor meer informatie.