Timmerwerk

Timmerwerk

Voor al uw timmerwerk binnen en buiten is B. Hoogsteden Montage een flexibele en betrouwbare partner. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Met de combinatie van ervaring en creativiteit leveren wij het timmerwerk waarvan u nog jaren blijft genieten.

Buitenshuis

Wij plaatsen dakkapellen, deur- en raamkozijnen, schuifpuien, gevelbekleding, dakgoten, sierlijsten volgens de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen. Zo zijn wij o.a. leverancier van het complete deurenassortiment van Skantrae. Uitgangspunt is maatwerk volgens uw wensen. Vraag daarom vandaag nog een persoonlijk advies. Ook het timmeren van nieuwe boeiboorden en goten kunt u gerust aan ons overlaten. Eventuele lekkages kunnen wij tegelijk voor u oplossen.
Geeft het plaatsen van een dakkapel of nokverhoging aanleiding tot de isolatie van het hele dak, dan kunnen wij die geheel voor u uitvoeren.

Wilt u de gebruikswaarde van uw woning verhogen met een aanbouw, een garage, een overkapping, een carport, een serre of veranda, dan kunnen wij u van dienst zijn bij de keuze uit de vele mogelijkheden. Wij beschikken over de ervaring en het vertrouwde vakmanschap om elk project geheel naar uw wensen te realiseren.

Binnenshuis

B. Hoogsteden Montage verricht alle aftimmerwerkzaamheden van nieuwbouw en renovatie. Dat kan variëren van het timmeren van permanente of tijdelijke tussenwanden, het aanbrengen van verlaagde plafonds, het plaatsen van raam- en deurkozijnen tot het afhangen van de deuren. Komt het zo uit, dan verzorgen wij ook het leggen van de vloeren en het schilderwerk. Wat uw ideeën ook zijn, wij zorgen voor een perfecte uitvoering van uw idee. Vraag informatie of een offerte om te zien hoe wij uw persoonlijke wensen in kunnen vullen!

Hordeuren/raamhorren

B. Hoogsteden Montage is officieel dealer van Unilux hordeuren en raamhorren. Wij leveren en monteren hordeuren en raamhorren voor elk kozijntype. U kent het wel, overlast van insecten na een zachte winter! Dat is nu verleden tijd met een hordeur of raamhorren van Unilux. Vraag informatie of maak een afspraak!