Over ons

Over Ons

B. Hoogsteden Montage is gestart in 2007 en staat sindsdien altijd voor u klaar met goede service en vakmanschap. Tevreden klanten over montagewerk en las- en constructiewerk gaven steeds meer opdrachten in de sfeer van gebouwbeheer, projectleiding en -ondersteuning. Van daaruit kwam snel de vraag naar timmerwerk, het bijbehorende schilderwerk en het leggen van vloeren. Veel ervaring is in de loop der jaren ook opgedaan met het aanbrengen van EPDM-dakbedekking en het isoleren van daken en gevels. Met de ervaring in constructiewerk was de stap naar de montage van onderhoudsarme gevelbekleding snel gezet.

Vastgoedonderhoud

B. Hoogsteden Montage kan u het complete gebouwbeheer en het vastgoedonderhoud uit handen nemen. Wij verzorgen uw project van A tot Z en verrichten alle mogelijke werkzaamheden in en om het gebouw. U kunt terecht met al uw bouw- en verbouwwensen, particulier of zakelijk. Grote of kleine projecten, ze worden allemaal uitgevoerd met de hoogst mogelijke zorg en toewijding, want élke klant is belangrijk. B. Hoogsteden Montage levert degelijk werk af en staat altijd voor u klaar met goede service en vakmanschap, ook bij calamiteiten.

Hoe werken wij?

U belt ons of stuurt een e-mail voor het maken van een afspraak. Dan komen wij ter plekke uw wensen en de mogelijkheden bekijken. Als we alles hebben doorgesproken maken wij een passende aanbieding, vrijblijvend, meestal voor een vaste prijs, dus zonder verrassingen achteraf. Gaan we samen in zee, dan voeren wij het werk snel en efficiënt uit.

Bel ons op 31 (0) 6 11 43 5581 of

Mail ons op info@bhmmontage.nl

Veiligheid

Uw en onze veiligheid zijn voor ons uiterst belangrijk. Daarom is B. Hoogsteden Montage gecertificeerd op verschillende gebieden die te maken hebben met veilig en vakkundig werken, o.a. veilig werken met verschillende machines. Voor montagewerk op grotere hoogte kunt u B. Hoogsteden Montage veilig inschakelen.

Certificeringen

VCA-gecertificeerd

Voor bedrijven die werk uitvoeren met een veiligheidsrisico, vaak constructie- of onderhoudswerk op bouwterreinen of in fabrieken.

Hoogwerkercertificaat

De Arbo-wet eist van de gebruiker van zgn. mobiele arbeidsmiddelen een “specifieke deskundigheid”.

Heftruckcertificaat

Het certificaat bewijst, dat de heftruckbestuurders de nodige specifieke deskundigheid bezitten.

Veilig werken op het spoor

Kennis van de risico’s en de veiligheidsregels van veilig werken op en rond het spoor.