Schilderwerk

Schilderwerk

Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten is schilderwerk een essentiële factor in de afwerking. B. Hoogsteden Montage is een betrouwbare en vakkundige partner als het op schilderwerk aankomt.

Onderhoud aan schilderwerk

Ook de bescherming van uw woning of bedrijfspand maakt regelmatig schilderwerk noodzakelijk. Deze zorg kan B. Hoogsteden Montage u uit handen nemen. Wij streven er naar om voor u het schilderwerk zo flexibel en voordelig mogelijk uit te voeren, zodat u jarenlang zorgeloos van uw bezit kunt blijven genieten. Daarvoor gebruiken wij kwaliteitsproducten van bekende merken als Sikkens, Sigma en Veveo. Wij combineren kennis, ervaring en inzicht tot een fraai en waardevast resultaat, waarmee uw pand in topconditie blijft.

Vloercoatings

B. Hoogsteden Montage verzorgt niet alleen het buitenschilderwerk, maar is tevens uw partner voor alle binnenschilderwerk aan deuren en kozijnen, wandschilder- en spuitwerk en het aanbrengen van vloercoatings. Vloercoatings zijn een goed alternatief voor een gietvloer. Coatingvloeren zijn naadloos, slijtvast, vuilafstotend en gemakkelijk in onderhoud. Vloercoatings worden toegepast in magazijnen en werkplaatsen en bedrijfsruimten, maar kunnen ook een extra dimensie geven aan uw woning, winkel of showroom. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Wandafwerking

Naast schilderwerk verzorgt B. Hoogsteden Montage diverse typen wandafwerking. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van en vinyl- en glasvezelbehang op elke denkbare ondergrond. Met name voor kwetsbare en ruwe of ongelijk afgewerkte wanden is glasvezelbehang (scan of glasvlies) zeer geschikt. Het maskeert de oneffenheden en scheuren, bovendien kan het tegen een stootje.

Voorbereiding/reparaties

Goed en duurzaam schilderwerk begint bij een goede voorbewerking. B. Hoogsteden Montage heeft de kennis en de ervaring om gebreken van de ondergrond te herkennen en aan te pakken. Houtrot en andere beschadigingen worden effectief gerepareerd. Heeft u een plafond laten verlagen, dan kunnen wij ook koven of sierlijsten vervangen of aanbrengen. Met moderne technieken en materialen creëren wij een solide basis voor voor een vlekkeloos resultaat.

Isolatieglas

Onderhoudsschilderwerk kan aanleiding zijn om het glas in uw woning of bedrijfspand te vervangen door isolatieglas (HR++), wat een gunstiger energielabel oplevert. B. Hoogsteden Montage levert daarnaast veiligheidsglas, inbraakwerend en zonwerend glas. Tijdens het onderhoud kunt u er ook voor kiezen om de kitafdichtingen van uw bestaande beglazing door ons te laten vernieuwen.

Het spreekt vanzelf, dat wij bij alles naar uw wensen luisteren, zij zijn tenslotte mede de uitdrukking van uw persoonlijke smaak. En wij houden rekening met alle omstandigheden om het werk soepel te laten verlopen. Vraag een vrijblijvende offerte en laat u verrassen.