Kozijnen

Kozijnen

Kiest u voor B. Hoogsteden Montage als leverancier van uw nieuwe kozijnen, dan profiteert u van onze deskundigheid en jarenlange ervaring. Wij zijn bekend met de laatste trends en de nieuwste technieken om u op de best mogelijke wijze te adviseren. Zo komt u tot een passende en misschien wel verrassende keuze voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen

Kwaliteit

Het is natuurlijk belangrijk dat uw woning, kantoor of bedrijfspand uw persoonlijke uitstraling heeft. Alle gevelelementen, maar in het bijzonder de kozijnen, bepalen de uitstraling en daarmee de waarde van uw pand. Het komt aan op de kwaliteit van kozijnen, deuren en ramen, die moet gewoon in orde zijn. Sierlijk, stijlvol, passend, functioneel en veilig zijn hier de sleutelwoorden. B. Hoogsteden Montage levert kozijnen, ramen en deuren van zeer hoge kwaliteit en monteert deze perfect naar uw wensen.

Oneindig veel variatie

Wat u voor ogen stond bij de keuze van uw kozijnen, deuren, luiken en andere gevelelementen, dat realiseren wij met onze producten. Wij zijn niet gebonden aan standaard maten, dus kunnen wij alles maken wat u heeft bedacht. Of u traditionele, naar buiten draaiende ramen of draai-kiepramen wilt laten monteren of dat u kiest voor handige stolpramen, B. Hoogsteden Montage maakt het. Er zijn dus oneindig veel variatiemogelijkheden, niet alleen in vorm, maar ook in materiaal. Wij monteren complete houten, stalen, aluminium en kunststof kozijnen, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van de toepassing. In ons advies kijken wij o.a. naar uw persoonlijke smaak, de ouderdom van het pand, het gemak van onderhoud, de isolatiewaarde, de duurzaamheid van het materiaal en de veiligheidseisen. Zo vertaalt B. Hoogsteden Montage uw ideeën en eisen in kozijnen, deuren en ramen die de waarde van uw bezit vergroten en een stralend resultaat geven. Meer weten? Bel 06-11 43 55 81 voor het maken van een afspraak!

Buitendeuren/binnendeuren

Wij plaatsen niet alleen deur- en raamkozijnen, schuifpuien en andere gevelelementen, maar leveren tevens een compleet assortiment buitendeuren en binnendeuren volgens de nieuwste trends. Zo zijn wij o.a. leverancier van Skantrae-deuren, duurzame deuren met karakter en met een luxe uitstraling. Buitendeuren en ramen leveren wij met alle typen veiligheidsbeslag, zodat uw bezit altijd optimaal beveiligd is.

Voordelen

Bij B. Hoogsteden Montage kunt rekenen op een passend advies, perfecte montage en uitstekende service in elke fase van het project! Neem contact op voor meer informatie of bel 06-11 43 55 81 en maak een afspraak.