Zolder verbouwen

Plexat®, hét zolderconcept

B. Hoogsteden Montage levert en monteert het innovatieve en flexibele meubelsysteem Plexat®, waarmee u alle ruimteproblemen op uw zolder oplost. Met dit meubelsysteem deelt u de ruimte efficiënt in, waardoor uw zolder altijd netjes opgeruimd is. Het systeem van Plexat® is dé oplossing voor het buiten zicht opbergen van spullen die anders alleen maar in de weg liggen. De strakke en fraaie afwerking geeft weer nieuwe gebruiksmogelijkheden voor uw zolder als slaapkamer, hobbykamer, kantoor of studeer-/werkkamer.

Flexibele oplossing

Plexat® is demontabel en kan gemakkelijk verhuisd worden. Het meubelsysteem past onder elk schuin dak en kan naar behoefte geplaatst worden met meer of minder bergruimte. Heeft u behoefte aan veel vrije ruimte, dan worden de kasten zo ver mogelijk naar achteren geplaatst. De kleine afstand tussen de kasten en het dak wordt afgewerkt met een in hoogte verstelbare afdeklijst, de daksteller®. Voor veel bergruimte op zolder staan de kasten meer naar voren en wordt de hoogte van de daksteller® aangepast. Simpel en effectief en lekker flexibel.

Moderne materialen en dessins

De kasten van het Plexat®-assortiment worden geleverd in verschillende kleuren en dessins volgens de laatste trends. Of uw stijl nu vintage, klassiek of steigerlook is, u kunt met Plexat® altijd de juiste sfeer creëren. Uw zolder krijgt het stijlaccent dat past bij uw smaak en dat geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen. Met Plexat® heeft u een fraaie, moderne oplossing voor rondslingerende spullen die u niet vaak gebruikt, maar die u toch wel bij de hand wilt hebben. Vraag B. Hoogsteden Montage een offerte voor de montage van uw Plexat®-wand.

Extra slaapkamer

Dit meubelsysteem benut de loze ruimte onder uw schuine dak, maar biedt meer dan dat. Plexat® is verkrijgbaar met een slaapsysteem dat slim is weggewerkt in de wand en pas tevoorschijn hoeft te komen als het echt nodig is. Onverwachte logees zijn geen probleem meer, want u verandert in een handomdraai uw werk- of hobbykamer in een nette logeerkamer met één of twee bedden aan elke wand.

Wilt meer weten? B. Hoogsteden Montage lost met Plexat® uw ruimteproblemen op en levert en monteert de oplossing die het beste bij uw situatie past. Maak een afspraak en bel 06-11 43 55 81.